Zanimljiv Aranžman Stana S Otvorenim Prostorom U Skandinavskom I Boho Stilu - ŽIVOT JE LIJEP

Zanimljiv Aranžman Stana S Otvorenim Prostorom U Skandinavskom I Boho Stilu

Ako želite stvarno zanimljivu inspiraciju dizajna interijera, svakako provjerite ovdje.
Dnevna soba koristi vrlo zanimljiv stil, kombinirajući karakteristike boho klime sa skandinavskom jednostavnosti. U sobi dominira bijela boja, dopunjena na nekim mjestima sivom i pojedinačnim dodacima crne boje. Jedinstven karakter ovog dizajna pružaju masivne grede na drvenom stropu, koje su također obojene u bijelo. Obratite pažnju na fotelju s interesantnim naslonima za ruke. Materijal kojim je presvučena i veličina pridodaju značaj dizajnu. A to se nastavlja ljuljačkom koja visi u sobi i na taj način dobivamo jedinstveni prostor pun iznenađenja u kojem svakako žive kreativni ljudi. Kako vam se sviđa ovaj dizajn?

Blagovaonica se nalazi pored dnevnog boravka. U dnevnom boracku građevinski materijali korišteni su na zanimljiv način. Ploče i grede na stropu su obojene u bijelo, a metalni potpornji stup i greda su sivi. Oni stvaraju svjetlosni kontrast, pojačavaju orginalnost aranžmana. Pored drvenog stola postavljen je kauč i stolice koje se uklapaju u skandinavski stil.

Jedan od najupečatljivijih ukrasa u blagovaonici je velika slika dječaka sa likom na majci iz boksa. Čini se kao iznenađujući ukras, zar ne? A ipak stvara izvanrednu atmosferu i uveliko utječe na karakter interijera. Dekor blagovaonice, dnevnog boravka i kuhinje su vrlo različiti jedan od drugog, ali imaju zajednički dio koji ostaje dosljedan stilu.



Unutrašnjost ima izlaz na balkon što ga čini malo prostranijim nego što je stvarno.

Kuhinja izgleda vrlo svježa i ugodna. U dizajnu dominira bijela boja, a unutrašnjost obogaćuju plave svjetiljke. Interijer je prilično prostran, a svi aparati skriveni su u zamračenim ormarima. Oni imaju sasvim moderan oblik. Mali tepih zagrijava dekor, kao i drvene daske na stropu. Također obratite pažnju kako se kuhinjske svjetiljke skladno odnose na svjetiljku u blagovaonici. One se razlikuju po boji, ali imaju sličan oblik koji dodaje dosljednost rasporedu dnevnog prostora.




Jedna soba ima jasan kontrast boja. Zidu obojenom u crnu boju prilagođeno je nekoliko manjih dodataka u istoj boji. Ostatak unutrašnjosti je ispunjen bijelom bojom, koji zajedno s biljkama u saksiji donosi puno svježine. Na kraju pogledajte spavaću sobu - to je stvarno sićušan prostor, bračni krevet ima širinu nešto manju od širine zida! Ipak, raspored spavaće sobe - sastavljen gotovo isključivo od ovog elementa - izgleda prilično uredno i ugodno.





Zanimljiv Aranžman Stana S Otvorenim Prostorom U Skandinavskom I Boho Stilu Zanimljiv Aranžman Stana S Otvorenim Prostorom U Skandinavskom I Boho Stilu Reviewed by JJ on siječnja 11, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave