Bosanku na Instagramu prati 1,6 miliona ljudi, a kada joj vidite slike vidit ćete i zašto ( F o t o ) - ŽIVOT JE LIJEP

Bosanku na Instagramu prati 1,6 miliona ljudi, a kada joj vidite slike vidit ćete i zašto ( F o t o )

Ova Bosanka je skoro napunila 24 godina, a već dugo vremena ona živi u Švedskoj. Zadivljujuća stvar je da ona ima skoro dva miliona pratioca na društvenim mrežama, a sami možete i da pretpostavite zbog čega.
Njeno ime je Ines Helena, a ona nije razmažena djevojka. Za nju se govori da je bukvalno kraljica društvenih mreža na našim prostorima i jednostavno vlada radi svake fotke koju Ines objavi.
Kada ljudi vide da ona ima toliko pratioca, onda sigurno pomisle kako je to zaradila samo radi svoga zgodnog tijela i izgleda. Ipak, Ines je jednom prilikom dala intervju na televiziji gdje je i otkrila detalje iz svog života.
Ti detalji su bili mnogo iznenađujući, a Ines nije jedna od djevojaka koja nije završila školu i koja je imala tako lijep život kao što svako pomisli. Ona je rođena u Bosni u vrijeme rata, a tada su je roditelji odveli u Švedsku

Ona smatra da je Švedska sada njen dom zbog toga što je tamo odrasla i provela skoro svaki trenutak svoga života. Otkrila je da pored bosanskog jezika govori još dodatna tri jezika, a to su španski, engleski i naravno švedski.


Ona je student, ali i bavi se nekim poslovima kako bi zaradila sebi nešto džeparca. Nije navikla da dobije nešto džaba jer je radila skoro cijeli svoj život, gdje joj je prvi posao bio u domu za starije ljude.
LAJKAJTE I PODIJELITE NA FACEBOOKU



Bosanku na Instagramu prati 1,6 miliona ljudi, a kada joj vidite slike vidit ćete i zašto ( F o t o ) Bosanku na Instagramu prati 1,6 miliona ljudi, a kada joj vidite slike vidit ćete i zašto ( F o t o ) Reviewed by JJ on kolovoza 02, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave