Mjesečni horoskop za septembar 2018. - ŽIVOT JE LIJEP

Mjesečni horoskop za septembar 2018.



Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec septembar 2018. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!


OVAN
Posao:
Dragi Ovnovi,
U prvoj dekadi septembra potrudite se da usmerite svoje akcije ka onim projektima i radnim zadacima za koje ste sigurni da će uroditi plodom i doneti vam profit. 6. septembra će Merkur ući u znak Device i vaše polje usluga, a Saturn, vladar vašeg polja posla, krenuće direktno. Pokrenućete realizaciju nove vrste usluga, kao što je servis za korisnike i slično, što će uvećati broj klijenata koji će vam biti stalni kupci usluga. Moći ćete i da ubrzate razvoj dugoročnih projekata, pod uslovom da ste uspeli da u proteklom periodu rešite zaostale obaveze. Venera će 8. septembra praviti kvadrat sa vašim vladarem Marsom i doneće vam teškoće na polju javnosti. Budite pažljivi u vezi administracije i pravnih stvari jer na tim poljima ćete biti suočeni sa teškoćama. 11. septembra Mars ulazi u znak Vodolije. Pružiće vam se mogućnost za ulazak u novi saradnički odnos. Trigon Sunca sa Plutonom će vam doneti mogućnost da kroz prilagodljivost i snalažljivost postignete bolje pozicije. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite marketingom, istraživanjem tržišta i trgovinom energenata.
Jupiter će 12. septembra praviti sekstil sa Plutonom, što će vam doneti priliku da poboljšate finansijsko stanje. Potrebno je da pazite na nepredviđene okolnosti, kao i na nešto što niste na vreme rešili, a tiče se novca ili jednog duga. U isto vreme će Venera praviti opoziciju sa Uranom, što može da vam poremeti finansijske planove i umesto očekivanog dobitka da dođe do zastoja ili kašnjenja na polju novca. Zaradu ćete svakako povećati ako se bavite građevinarstvom, poljoprivredom i trgovinom nekretninama. U trećoj dekadi septembra Merkur i Sunce će praviti kvadrat sa Saturnom. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa poslovnim partnerima. Neslaganja će iskrsnuti oko planiranja i finansiranja novog projekta.
Nezaposleni Ovnovi će uspeti da dobiju novi posao kao agenti ili operateri u marketinškoj agenciji. Ovnovi koji su zanatlije po profesiji, takođe će biti u mogućnosti da se zaposle na neodređeno vreme.
Ljubav:
Ako ste u vezi:
Uživaćete u zabavnim aktivnostima sa voljenom osobom na početku septembra. 8. u mesecu će Venera praviti kvadrat sa Marsom, što će dovesti do nesuglasica jer ćete više vremena provoditi sa prijateljima nego sa voljenom osobom. Nakon toga venera ulazi u znak Škorpiona, što će vas činiti sklonim ljubomornim scenama i preteranim strastima.
Manja neslaganja u vezi zajedničkih finansijskih ulaganja moguća su sredinom meseca. U vezi toga ćete uspeti da nađete kompromis. Treća dekada septembra doneće vam više sklada. Imaćete više inicjative i umećete da svog partnera pokrenete na akciju, izlaske i zajedničke zabave. Uspećete da ostvarite jedan važan zajednički cilj i pojačaćete međusobnu bliskost.
Ako ste slobodni:
Vaši pokušaji da započnete emotivnu vezu sa osobom koja vam se duže vreme dopada neće uroditi plodom. Bićete neraspoloženi i izgubićete motivaciju. Sredinom septembra upoznaćete osobu punu energije i nesvakidašnjih ideja koja će vam privući pažnju. Nećete moći da verujete da postoji neko ko je veći avanturista od vas. Uputiće vam izazove koje ćete prihvatiti i počećete da se dobro zabavljate. Ubrzo ćete dobiti novi izazov da se oprobate u krevetu sa vašom simpatijom.
Stariji Ovnovi će mekoliko puta biti odbijeni od strane osobe koja ih privlači. Nećete dozvoliti da vas to porazi. Bićete uporni u nastojanjima da nađete šta bi moglo da vam donese pozitivne poene. Vaša upornost će se isplatiti.
Zdravlje:
Merkur će 6. septembrav ući u znak Device i vaše polje zdravlja i praviće trigon sa Uranom i Saturnom, što će vas motivisati da uvedete novi program fizičkih vežbi, novi režim ishrane i još nešto što će vam doneti stabilnije zdravklje i bolju fizičku kondiciju. Do kraja meseca ćete biti u boljoj formi nego obično i imunitet će vam biti snažan.
Potrudićete se da unapredite svoju ishranu tako što ćete izbaciti iz jelovnika namirnice koje mogu da štete vašem zdravlju. Bilo bi korisno da u tu svrhu potražite savet nutricioniste. Počećete da uzimate više vitamina, vode i ugljenih hidrata. Voće kao što su grožđe i jabuke ćete svakodnevno uzimati. Umanjićete unos mesa i pojačati unos svežeg povrća.
Srećni brojevi:
6, 14, 19, 23, 26



Mjesečni horoskop za septembar 2018. Mjesečni horoskop za septembar 2018. Reviewed by JJ on kolovoza 26, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave