KUHINJA - Ideje, Inspiracija I Slike - ŽIVOT JE LIJEP

KUHINJA - Ideje, Inspiracija I Slike

Ah, kuhinje. Kuhinja je srce svakog doma, gdje se obitelj i prijatelji susreću na srdačnom obroku nakon dugog dana.

Ne samo da je to središte za objedovanje i piće, već i društvena središnja točka kućanstva. To je sve više raloga da pažljivo planirate uređenje vaše kuhinje! U ovoj ćete prostoriji provesti dosta vremena, stoga pazite da volite vašu kuhinju. Najbolje mjesto za početak pri planiranju kuhinje je temeljito istraživanje. Pogledajte brošure, raspitajte se i nadahnite se. Također je mudro tražiti preporuke od prijatelja ako su nedavno radili svoju kuhinju. U nastavku postavite svoje ciljeve i proračun. Idete li na potpuni remont? Ili samo nekoliko jeftinih kozmetičkih promjena? Hoćete li sami raditi ili zaposliti stručnjake da vam urede kuhinju? Takoćer, ne zaboravite na faktor veličine prostora s kojim radite. Male kuhinje dolaze s vrlo različitim skupom razmatranja u odnosu na velike kuhinje. 


Zatim razmislite o stilu koji tražite. Je li vaš stil šarmantan i klasičan izgled? Ili biste voljeli neki rustikalni šarm? Jednom kada se to odluči, vrijeme je da razmislite o dijelovima komponenti. Želite li da vaša kuhinja bude popločana? Laminat? Drvo ili beton? Postoji mnoštvo izbora. Također je vrijeme za razmišljanje o rasporedu; U-oblika, L-oblika, linearne ili s otokom? I onda, naposljetku, ali ne i najmanje važno, imate zabavni posao odabira svih estetskih detalja koji će vašu kuhinju upotpuniti.

Kako dizajnirati zidove kuhinje?

Prostorija u kojoj se stalno preprema hrana i voda je stalno u upotrebi, bitno je najprije odabrati zid koji je otporan, izdržljiv i dugotrajan. Budući da ne moraju biti popločani svi dijelovi zida, otvoreni ste za niz materijala i tekstura koji odgovaraju izgledu i osjećaju vaše kuhinje. Moderni dizajneri sada su u mogućnosti primijeniti gotovo svaki materijal u kuhinje ovih dana; od opeke do drva i sve između toga, izbori su beskrajni. Čak je i kuhinjska tapeta opcija danas. Ne zaboravite također pronaći neke ideje za kuhinjske ormare koje možete staviti na zidove.

Što trebam uzeti u obzir pri kupovini kuhinje?

Očito ima mnogo razmatranja koje treba sagledati pri kupnji nove kuhinje, a ta se razmatranja razlikuju po svakom kućanstvu. Trošak je očigledno čimbenik, kao i ukupni izgled i dojam doma. Razmislite o budućnosti vašeg doma i promjenjivim zahtjevima za koje će se morati prilagoditi. Hoće li vaš dom biti prodan u narednim godinama, ili ćete tu provesti vaš život?
Hoće li vaša obitelj rasti ili smanjiti, ili je to samo za jedan par? Ako su djeca dio vaše obitelji, važno bi bilo razmotriti sigurnosne aspekte, jer se nesreće mogu lako dogoditi. Nova kuhinja nije projekat koji se lako posloži, jer je obično skupo i dugoročno ulaganje.



Nadamo se da smo vam s ovim olakšali pri uređenju vaše kuhinje i da ćete ove savjete moći primijeniti kod vas u domu. U nastavku pogledajte slike kuhinja koje vam mogu dati ideju i inspiraciju koje ćete moći primijeniti u vašoj kuhinji. 


kuhinja


kuhinja

kuhinja

kuhinja

kuhinja

kuhinja

kuhinja

kuhinja

kuhinja


KUHINJA - Ideje, Inspiracija I Slike KUHINJA - Ideje, Inspiracija I Slike Reviewed by JJ on prosinca 24, 2017 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave