Uredjene malog stana-Kako iskoristiti prostor pravilno - ŽIVOT JE LIJEP

Uredjene malog stana-Kako iskoristiti prostor pravilno

Kako pravilno iskoristiti prostor u malom stanu. Najbitnije je da pravilno odaberete namještaj koji ne zauzima dosta prostora i da je pri tome funkcionalan. Prema tome dobro obratite pažnju pri odabiru vaše komode, kuhinje, kupatila i ostalog, jer pored lijepog izgleda treba da bude i multifunkcionalan.

Možda se ne čini tako jednostavno, ali ukoliko budete malo maštoviti uspjet ćete u tome i dati svome malom stanu prelijepi dizajn i osjećaj komfora.

Život u malom apartmanu ima svoje probleme koje nosi sa sobom, ali to ne znači da mali stan ne  može da bude udoban dom. Sposobnost da koristite isti namještaj za više svrha, koji će biti lijep za oko i udoban pri tome je ono što vam treba biti na pameti.

U ovom članku potrudit ćemo se da vam damo ideje za uređenje malog stana i kako da iskoristite prostor pravilno. Stol u blagovaonici vam također može poslužiti i kao stol za laptop ili radni prostor dok se bavite vašim hobijima. Možete upotrijebiti kauč ili garnituru u dnevnom boravku za spavanje i pretvoriti dnevnu sobu preko noći u spavaću sobu.


Koristite skrivene ostave. Skriveni prostor ispod kreveta možete koristiti za odlaganje stvari koje ne koristite svakodnevno, poput odjeće i slično.

Koristite svjetlost i svijetle boje. Da biste postigli dojam da vaš stan izgleda više, koristite više lampi. U cijelom stanu postići ćete dojam da izgleda veće na taj način.

Kupite lijep namještaj. To što živite u malom stanu ne znači da stil mora biti minimalan. Prednost maloih stanova je taj što ne morate da imate dosta namještaja, pa namještaj koji već uzimate potrudite se da bude lijep. Ne zaboravite na zidove takožer. Ukrasite ih umjetninama i bojama.

Riješite se svega što ne koristite često ili svakodnevno, na taj način ćete osloboditi prostor za ono što vam je potrebno.


Preuzeto sa www.top-style.net



Uredjene malog stana-Kako iskoristiti prostor pravilno Uredjene malog stana-Kako iskoristiti prostor pravilno Reviewed by JJ on prosinca 23, 2017 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave