Cross Country Touring Sa BMW serije 6 Gran Turismo - ŽIVOT JE LIJEP

Cross Country Touring Sa BMW serije 6 Gran Turismo

BMW trenutno lansira neke nevjerojatne automobile, uz mnoge potvrđene informacije. Mi smo uživali neko vrijeme s novim GT Series 6.

Ja ću početi s ovim ... Jedina stvar koju možete reći da je tvrtka usredotočena na serija 6 Gran Turismo je vožnja udobnost i ova emocija dolazi od trenutka kada pokrenete motor. Putovanje je tako profinjeno i uravnoteženo, jednostavan pristup snazi ​​i unutarnjem prostoru čine sve za vrlo udobno putovanje.

Automobil koji smo vozili bio je 640i xDrive M Sport, koji je najsnažniji u rasponu i nosi 3,0-litarsku motor s 335 ks. Automobil ima vrhunsku brzinu od 155mph i koristi 8-brzinski automatski mjenjač koji čini 0-60mph u 5.3 sekundi.

Ovo je "veliki" automobil. Osjeća se gotovo jednako velikim kao i serija 7 da budem iskren, ali je malo preciznije u dinamici vožnje i rukovanja.

Što se tiče izgleda, nije tako elegantno kao uobičajeni oblik serija 6, ali i dalje nosi mišićne, podebljane linije koje ističu glavni BMW karakter koji svi poznajemo i volimo. Unutrašnjost automobila je ono gdje stvari postaju još zanimljivije. Ovaj automobil je nevjerojatno ugodno voziti i biti putnik jednako. Meke, mekane kože i ambijentalne rasvjete dovoljne su da se izmami osmijeh na većini lica.

Odlučili smo uzeti ovaj automobil na avanturu na mjesto koje poznajemo i volimo, a zatim malo dalje. Posjetili smo visoravan i stavili praktičnost, udobnost i performanse automobila na testiranje s više od 15 sati vremena vožnje i dosta iskustva s novim GT serije 6.

Pogledajte fotografije.











Cross Country Touring Sa BMW serije 6 Gran Turismo Cross Country Touring Sa BMW serije 6 Gran Turismo Reviewed by JJ on travnja 21, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave