Ovo Su Boje O Kojima Će Svi Pričati U 2018. - ŽIVOT JE LIJEP

Ovo Su Boje O Kojima Će Svi Pričati U 2018.

Ovo je nova minimalistička paleta boja, i ne uključuje sivu.

Vrijeme je da se počne razmišljat o tome koji će trendovi kućnog dekoriranja odrediti 2018 godinu. Dok je u 2017. bila riječ o tropskim zelenim, tropskim neutralnim i softificiranim naglascima, predviđamo da će iduće godine biti puno naglašenije i jače nijanse.
Ako vam je potrebna pomoć da zamislite kako bi se s tim mogli igrati u svom prostoru, pogledajte u nastavku sedam soba koje vam donosimo.


Softificirano 




Sjena prašnjave ruže koja ponovo oslikava neutralni dizajn doma. Ova jednostavna boja kombinira jednostavnu i živahnu klasičnu ružičastu boju.

Pulsirajuća, jarko crvena

Ova živahna crvena boja zamišljena je da se istakne, ali naglašeni zid u ovoj vatrenoj boji može dati energičnost i uskladiti prostor.


Nijanse ljubičaste

Ova bogata, zamišljena sjena ljubičaste boje dodaje energiju i dubinu u bilo koju sobu. Bilo da ste dovoljno avanturistični da biste se obvezali na sveobuhvatnu šemu boje, ili radije eksperimentirate s priborom za kućanstvo, ova složena boja je ta koju biste trebali uzeti u obzir. 


Crna kao primarna boja

Ne poričemo da smo zaljubljenici u sve crne sobe, a 2018. će biti definitivno u elegantnom crnom trendu. Crna bi se ove godine trebala tretirati kao neutralna, s obzirom da nadopunjuje bilo koju temu ili paletu boja. Od crnih podova do crnih lustera, savršen je način za dodavanje neke drame u vaš prostor.


Minimalistički pasteli

Crno-bijeli interijeri imali su vremena da sjaju, ali 2018. je spremna dati put novoj minimalističkojo paleti. Meki oprani pasteli poput metvica zelene i pješčano ružičaste će u narednoj godini potpuno preuzeti jednostavni moderni dizajn.


Ružičasta

Službeno je: ružičačsta gubi spolne konotacije. Ona evocira tolike osjećaje s kojima se svatko može povezati, od radosti do požude, stvarajući savršenu boju koja poboljšava raspoloženje.


Paleta inspirisana putovanjima

Zahvaljujući dručtvenim mrežama čini se da svi govore o putovanjima. Čak i ako niste redovno na putovanjima, još uvijek možete nadahnuti bojama iz cijeloga svijeta. U stvari, predviđamo da će sljedeće godine sve biti izvan pameti po pitanju izbora boja.

Nadamo se da smo vam dali ideju i inspiraciju da se lakše odlučite za ono što bi vama najviše odgovaralo pri uređenju vašeg doma.
Ovo Su Boje O Kojima Će Svi Pričati U 2018. Ovo Su Boje O Kojima Će Svi Pričati U 2018. Reviewed by JJ on prosinca 12, 2017 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave