20 Minimalistički Uređenih Blagovaonica - ŽIVOT JE LIJEP

20 Minimalistički Uređenih Blagovaonica

Poput kuhinje, blagovaonica je bitno okupljalište za bilo koji dom.

Blagovaonica služi da se obitelji imaju gdje sakupiti poslje napornog radnog dana, gdje goste možemo dočekati i družiti se. Prijašnje blagovaonice u kojima je bilo teško razgovarati s nekim na drugom kraju stola odavno su zamijenjene nečim jednostavnijim. Blagovaonice koje ćemo vam pokazati su elegantne u svojoj jednostavnosti. Hranu ćete poslužiti na jednostavan, čist ali prelijep stol.

blagovaonica

Kao i kod drugih minimalističkih soba, bijela će biti popularna paleta boja u blagovaonici. U ovom skandinavskom stilu blagovaonica, bijeli zidovi i betonski podovi stvaraju svijetle, prozračne prostorije u industrijskom stilu.

blagovaonica

Rasvjeta nikada ne bi trebala biti zanemarena u blagovaonici - ove crne pozadinske svjetiljke lijepo se slažu sa crnim stolom za objedovanje u ovoj minimalistički uređenoj blagovaonici.

blagovaonica


Crne moderne stolice prilično su popularne u minimalistički uređenim blagovaonicama.

blagovaonica

Čak i veće crne stolice poput ovih mogu se uklopiti u minimalističku estetiku, oponašajući linije kuhinjskog stola čineći sobu većom i otvorenijom.

blagovaonica

Minimalističke blagovaonice ne moraju biti bez ukrasa. Ovaj prostor ima kreativan naglašeni zid, ali ostaje čist i elegantan.

blagovaonica

Ova udobna minimalistička blagovaonica vuče prema skandinavskom stilu s jastucima okeansko plavog akcenta i jedinstvenom svjetiljkom.

blagovaonica

Dva brenda bijelih stolica u skandinavskom stilu pojavljuju se u ovoj minimalistički uređenoj blagovaonici: Pantonovoj skulpturskoj stolici i klasičnoj Eams stolici.

blagovaonica

Ova ttropski inspirisana minimalistička blagovaonica ima osjećak plaže od svog podnog obloga do nagnutih stropnih greda.

blagovaonica

blagovaonica

Svijetle drvene Wishbone stolice u ovoj blagovaonici imaju tu skandinavsku minimalističku vibru koja je tako u trendu.

blagovaonica

Drvene stolice uklapaju se dobro u većinu minimalistički dizajrniranih blagovaonica poput ove.

blagovaonica

Minmimalistička linija umjetnosti i prostirka čine ovu blagovaonicu veoma umjetnički.

blagovaonica

blagovaonica

blagovaonica

Mnoge minimalistične blagovaonice postoje u kućama sa otvorenim prostorom, što znači da njihova paleta boja mora biti u skladu s okolnim područjima, uključujući kuhinju i blagovaonicu.

blagovaonica

Bijele pločice u kuhinji i drvene površine čine ovu minimalističku blagovaonicu veoma jednostavnom i lijepom.

blagovaonica

blagovaonica

Korištenje izduženog stola poput ovog može učiniti da soba izgleda veće.

blagovaonica

Imali ste priliku vidjeti prelijepe i jednostavne ideje kako možete urediti vašu blagovaonicu. Nadamo se da smo vas inspirisali i dali vam ideju kako da to primjenite u svom domu.

Pratite nas i na facebooku.

20 Minimalistički Uređenih Blagovaonica 20 Minimalistički Uređenih Blagovaonica Reviewed by JJ on prosinca 10, 2017 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave