Ložite se na starije žene? Evo zašto su STARIJE fantastičan izbor za vas! - ŽIVOT JE LIJEP

Ložite se na starije žene? Evo zašto su STARIJE fantastičan izbor za vas!

Opsesija mlađih muškaraca starijim ženama kao da je zapisana u muškom genetskom kodu. Prirodna želja svakog muškarca je ta da bar jednom ukroti “kuguarku”…

Koje su to stvari zbog kojih je MILF fenomen toliko popularan? Opsežno terensko istraživanje donijelo je određene zaključke zašto su MILF žene zakon. Dobro proučite!

Iskustvo


Činjenica je da prava kuguarka iza sebe ima poveći broj kilometara. Neke bi postidjele mnoge, ali kao što i sami znate, samo se vježbom dolazi do savršenstva. One znaju šta žele i žele to odmah, a ako im to ne pružite, neće im biti teško da vas upute u pravom smjeru.
Nešto je uzbudljivo u činjenici da ne morate da ih usmjeravate ili uvjeravate da probaju nešto novo, jer one su definitivno u igri. Nije ih briga, spremne su na sve i gotovo izazivaju da pokušate da ih iznenadite nečim novim. Znaju da udovolje i to je još jedna njihova velika prednost. Bile su s muškarcima, čak imaju i pokojeg klinca i zato su direktne i ne okolišaju.
Ni jedna MILF se ne stidi činjenice da joj seks mnogo znači i praktikuje ga iz osećaja zadovoljstva, kako svog, tako i vašeg.

Zabranjeno voće



Neke od njih su udate, neke su bile udate, a neke nikad nisu htjele da se udaju ali su ipak završile sa djetetom. Bitno je da su nekada pripadale nekome i to je ono što intrigira muškarce. Sve je u uzbuđenju lova. Činjenica da je ona starija žena, samo znači da ćeš morati da se malo bolje potrudiš.
Kuguarka vam se nikad neće kompletno predati, ostavljajući sebi mjesta za manevar zbog činjenice da postoji mnogo slobodnih muškaraca, ali uspete li da je usjpešno ukrotite, to će vas vinuti u neslućene visine jer ćete napokon postati pravi muškarac i cijelo društvo će vam se diviti. Najbolji dio svega je taj što nju neće biti briga ako se hvalite, jer ona mora da zadrži svoju seksi reputaciju, a takve priče joj u tome samo pomažu.

Novac i samo novac


Vjerujemo da je najzad došlo vrijeme da muškarci postanu sponzoruše. Dosta je starih prdonja koji pod rukom vodaju jedva punoljetne curice. Vreme je da nađemo svoje mjesto pod suncem. MILF ima finansijsku sigurnost o kojoj njena mlađa konkurentkinja ne može ni da sanja. Ima svoju kuću, svoj auto i dovoljno novca za trošenje. Kad ste s njom, ne pije se vino iz tetrapaka, niti se za večeru tamane smrznute pice. Ako ona nešto poželi to i dobije, a ako pri tome želi da vas učini srećnim, niko srećniji od vas. Dopustite joj da vas izvede na večeru ili počasti sa kojim komadom odeće. Uživajte u životu i svim blagodatima koje se nude.


Veza za jednu noć



Zadnje, ali ne i manje bitno je da kuguarke nisu u vezama na duge staze. Dođu, probaju i nastave. Uvek su željne nečeg novog i uzbudljivog. Nezavisne su i to obožavaju. Nećete morati da brinete o budućnosti i obavezama, niti ćete morati da je stalno zovete, pa čak ni da se družite sa njom tokom dana. S njom ste u fizičkoj vezi i to je sve.
Tokom dana možete popiti koje piće s društvom, uveče pogledati utakmicu i posle svega tražiti dozu vrhunskog seksa pre nego što se onesvijestite. Ljubav prema njima je puko uživanje. Bez žaljenja, bez obaveza, čisti užitak. I to je razlog zbog kojeg su MILF zakon! 

Ložite se na starije žene? Evo zašto su STARIJE fantastičan izbor za vas!  Ložite se na starije žene? Evo zašto su STARIJE fantastičan izbor za vas! Reviewed by JJ on srpnja 02, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave