Kako li je osvojio? Kada vidite kako izgleda supruga Domagoja Vide neće vam biti lako (Foto) - ŽIVOT JE LIJEP

Kako li je osvojio? Kada vidite kako izgleda supruga Domagoja Vide neće vam biti lako (Foto)

Veliku pažnju je privukla Hrvatska jer je osvojila drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu. Mnogi njihovi igrači su postali tada poznati, a neke od njihovih supruga nisu prošle nezapaženo.
To je baš zbog slika koje su izlazile na društvenim mrežama. Tako je žena Domagoja Vide, Ivana Vida privukla veliku pažnju nakon što je objavila sliku u kupaćem kostimu.
Dobila je dosta lajkova, pozitivnih komentara i postala veoma popularna na Instagram profilu. Svi su komentarisali kako ona dobro izgleda, a ovdje možete pogledati neke njene fotografije koje to i pokazuju:




Šta kažete na ovo? Ona zaista lijepo izgleda, zar ne? Da se podsjetimo, Hrvatska je zaista ostvarila dobar plasman. Popela se na drugo mjesto, a čak su mnogo jače reprezentacije ispale poput Brazila, Portugala. Na tome im zaista čestitamo jer su se pokazali kao vrlo talentovani fudbaleri.
Ipak, ono što je bacilo mrlju na sav taj uspjeh i ono što je razočaralo svakog normalnog jeste to što su njihovi nogometaši slavili sa Thompsonom, čovjekom koji je popularan zbog toga što pjeva ustaške pjesme u kojima poziva na ubijanje muslimana, Srba.
Ivan Rakitić, jedan od igrača je čak objavio sliku sa njim gdje ga čak naziva kraljem. Svakako, takvom čovjeku nije bilo mjesto na slavlju, žalosno je što vlast nije reagovala na to.


Kako li je osvojio? Kada vidite kako izgleda supruga Domagoja Vide neće vam biti lako (Foto) Kako li je osvojio? Kada vidite kako izgleda supruga Domagoja Vide neće vam biti lako (Foto) Reviewed by JJ on srpnja 31, 2018 Rating: 5

1 komentar

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave