ZBOG OVOG OŽENJENI MUŠKARCI VARAJU - ŽIVOT JE LIJEP

ZBOG OVOG OŽENJENI MUŠKARCI VARAJU


Ne postoji osoba koja bar jednom nije osjetila bolne ubode ljubomore, i koja nije sumnjala u partnerovu vjernost. Uprkos činjenici da savremene žene same brinu o sebi i provode dosta vremena u teretani i salonima ljepote, čak i one ne mogu izbjeći prevaru od strane partnera.
Zašto onda muškarci varaju svoje žene? Da li vam se ikad činilo da su ljubav i sreća vječni? Skoro uvijek varanje ima razlog, a vi to treba da znate. Ovo će vam pomoći da razumijete kako da se ponašate, i šta da radite da spasite porodicu i da spriječite da se prevara opet desi.
Mi imamo teoriju o toj situaciji. Možda se to čini previše ekstravagandnim ili neprihvatljivim, ali to uspješno objašnjava fenomen poznat pod imenom prevara.
Zaboravljamo nešto…
Problem je što mi zaboravljamo da je u proces varanja uključeno dvoje ljudi. Pored vašeg muža, u aktivnom procesu varanja učestvovala je i neka druga, mlada žena. Ako mi žene tako osuđujemo varanje, zašto mnoge od nas zavode muškarce čak iako znamo da su oženjeni?
Mnoge mlade žene kažu da više vole zrele muškarce kao partnere. Pored toga što je lijepa riječ, „zrelo“ krije manje ugodnu riječ „oženjen“.  Tako da kada su u pitanju veze, svi zaboravljamo svoje principe i uzimamo šta nam se sviđa.
Oženjeni muškarci varaju svoje žene jer se ženama to sviđa. Zvuči provokativno, ali u stvari, to tako djeluje. Ako se djevojke prisjete svojih principa i odupru se porivu, varanje će postati rijedak fenomen.
Muškarci varaju jer im to dopuštamo…
Žene su nekad vrlo sebične. Nije u pitanju bol koji nastaje kad je u pitanju varanje, već činjenica da vaš muškarac pripada nekoj drugoj. Ne želimo da nas varaju, ali želimo da spavamo sa oženjenim muškarcima.
Jer za mnoge od nas, veza sa muškarcem je mnogo bitnija od principa i morala. Kada se žene širom svijeta napokon ujedine i prestanu da misle samo na sebe, i krenu misiti i na druge, možda ćemo živjeti u svijetu bez varanja.
ZBOG OVOG OŽENJENI MUŠKARCI VARAJU ZBOG OVOG OŽENJENI MUŠKARCI VARAJU Reviewed by JJ on lipnja 08, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave