Kim Kardashian Modelira Yeezy Na Ulici Ponovo - ŽIVOT JE LIJEP

Kim Kardashian Modelira Yeezy Na Ulici Ponovo

Kim Kardashian moda

Ranije ove godine Kim Kardashian i Kanye West su napravili potez u kojem su modelirali za Yeezy noseći njihov brand na ulici, umjesto na tradicionalan način na modnoj reviji i na taj način prezentirali njihov brand.

Kim Kardashian moda

Pa ako je suditi po Instagram profilu stiliste Chrisa Appletona, oni su u tome ponovo, ovaj put modeliraju Yeezy Season 8. Ovaj put uz prisustvo sestre Kylie.

Kim Kardashian i njezina sestra su blještale na ulici u gotovo indetičnom izgledu.



Na drugoj fotografiji Kim Kardashian je uslikana sama, noseći na sebi plavi kostim koji se podudara sa njezinom frizurom koju je radio Appleton.

Kim Kardashian Moda

Appleton je također podijelio fotagrafiju Kim s narandžastim izgledom, na koju se netko u komentarima našalio da izgleda poput radnika u kombinezonu.


Odjeća: Komadi su dosta drugačiji od onih koje je Yeezy predstavljao u prošlosti. Jednom poznat po svojoj jednostavnosti i skladnosti da li može uspjeti sada s ovim kontrastom u modelima? Vrijeme će pokazati... Ali ne treba sumnjati u sposobnosti Kim Kardashian u modi i marketingu zasigurno.

Kim Kardashian Modelira Yeezy Na Ulici Ponovo Kim Kardashian Modelira Yeezy Na Ulici Ponovo Reviewed by JJ on lipnja 13, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave