GLUMAC ŠOKIRAO JAVNOST: Objelodanio detalje braka sa Anđelinom Džoli. - ŽIVOT JE LIJEP

GLUMAC ŠOKIRAO JAVNOST: Objelodanio detalje braka sa Anđelinom Džoli.



 Bred Pit i Anđelina Džoli nakon razvoda nisu željeli da iznose detalje zbog kojih je došlo do raspada braka.

Podsjećamo, Anđelini ovo nije bio prvi brak. Glumica je bila bračno vezana za glumca Bilija Boba Tortona koji o njoj priča samo lijepe stvari jer tvrdi da se samo njih sjeća. 


Ono čime je ovaj par šokirao javnost jeste da su otkrili istinu o ogrlicama s bočicama krvi, koje su oboje nosili oko vrata.

43-godišnja Anđelina Džoli ostala je s njim u dobrim odnosima, zbog čega se on lijepim riječima i obratio javnosti kada su ga upitali za nju. 

‘Tog se vremena prisjećam s radošću. Enži je i dalje moj dobar prijatelj, ona je divna osoba i sve što radi ima smisla. Snima filmove koji su njoj važni, bez obzira da li će postići uspjeh ili ne, ona i dalje vjeruje u njih i ja ću je zbog toga uvijek poštovati’, kazao je62-godišnji glumac Bili Bob Torton.
Njihovu vezu su prozvali najluđom i najuzbudljivijom zbog ogrlica s malim bočicama u kojima su nosili krv svojih partnera.

“Stvar s ogrlicom bila je sasvim jednostavna. Došli smo na ideju da s olovkom se ubodemo i istisnemo tačkicu krvi u bočicu, kako bi mogli da nosimo oko vrata kada smo razdvojeni. Ali, kada je to došlo u medije, ispalo je kao da kantu krvi nosimo oko vrata”, prisjetio se Torton.

Za raskid tvrdi glumac jeste razlika među njima koja se mogla opipati u zraku.

“Nikada se nisam osećao dovoljno dobrim za nju”, bio je iskren Bili koji je danas je u braku s Koni England s kojom ima 13-godišnju kćerku Belu.




GLUMAC ŠOKIRAO JAVNOST: Objelodanio detalje braka sa Anđelinom Džoli. GLUMAC ŠOKIRAO JAVNOST: Objelodanio detalje braka sa Anđelinom Džoli. Reviewed by JJ on lipnja 18, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave