AKO OVO JEDETE TRI PUTA NEDJELJNO, POVEĆAVATE ŠANSE ZA AKCIJU U KREVETU! Ova hrana budi LIBIDO, a dobra je i za PLODNOST! - ŽIVOT JE LIJEP

AKO OVO JEDETE TRI PUTA NEDJELJNO, POVEĆAVATE ŠANSE ZA AKCIJU U KREVETU! Ova hrana budi LIBIDO, a dobra je i za PLODNOST!

Naučnici su pratili 500 parova u Mičigenu i Teksasu tokom jedne godine i saznali koja hrana im je donijela više seksa.






Parovi koji jedu mnogo hrane iz mora imaju više polnih odnosa i brže dobijaju potomstvo u odnosu na one koji izbjegavaju morske plodove, pokazalo je američko istraživanje.

Naučnici su pratili 500 parova u Mičigenu i Teksasu tokom jedne godine tražeći od njih da bilježe potrošnju hrane iz mora i učestalost polnih odnosa.

Istraživanje je pokazalo da su izgledi za polni odnos bili 39 posto veći u dane kad je par konzumirao plodove mora.


Do kraja godine 92 posto parova koji su barem dva puta nedjeljno na jelovniku imali morske specijalitete začelo je dijete u poređenju sa 79 posto onih koji su jeli manje ribe i školjki.

AKO OVO JEDETE TRI PUTA NEDJELJNO, POVEĆAVATE ŠANSE ZA AKCIJU U KREVETU! Ova hrana budi LIBIDO, a dobra je i za PLODNOST! AKO OVO JEDETE TRI PUTA NEDJELJNO, POVEĆAVATE ŠANSE ZA AKCIJU U KREVETU! Ova hrana budi LIBIDO, a dobra je i za PLODNOST! Reviewed by JJ on lipnja 26, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave