London U Lamborghini Huracan Spyder - ŽIVOT JE LIJEP

London U Lamborghini Huracan Spyder




Kad su nam prijatelji u Lamborghini upoznali potpuno novi Huracan Spyder, morali smo se uhvatiti za to.

Huracan Spyder je automobil koji je bio jasno formiran s genijem iza svakog detalja. Kada se ideje cvjetaju iz duboke želje da stvore divljenje istinske snage, ljepote i slobode izražavanja, ostaje vam vizualno remek-djelo. Predstavljamo, dojmovi iz našeg prvog pogona u onome što je možda najljepši V10 kabriolet predstavljen ...

Dizajn

Dopustite mi da započnem s dizajnom samog automobila, što je nešto što me tako impresioniralo. Slike jednostavno ne mogu reći sve. S dizajnom "temeljenim na šiljastim šesterokutnim oblicima karbona", Lamborghini je očito odlučio napraviti trajni vizualni utisak s ovim automobilom. Podebljano, agresivno styling dopunjuje karakter automobila tako dobro, a uz potpis slike, kao što su stražnja svjetla, prednji aero i kućište motora, možete vidjeti samo Automobili Lamborghini kada pogledate Huracanu iz blizine ili iz daljine.

Performanse

Uz druge modele koji se nude, uključujući Huracán Performante i Huracán RWD (oboje s dostupnom Spyderovom konfiguracijom) standardni Huracán Spyder postavlja traku s nekim impresivnim slikama. Kućište na stražnjoj strani 5,2 litara V10 Izrada motora 610 Snaga obrtni moment do 8,250 o / min (što zvuči fantastično), ovaj će junak dobiti 0-10 u 3,4 sekundi i do vrhunske brzine od 350 km / h. Automobil nosi Lamborghinijev Dual Clutch mjenjač.











Preuzeto sa mrgoodlife.net

London U Lamborghini Huracan Spyder London U Lamborghini Huracan Spyder Reviewed by JJ on svibnja 18, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave