Alexis Ren predstavlja za Sports Illustrated Kolekciju Kupaćih Kostima 2018 - ŽIVOT JE LIJEP

Alexis Ren predstavlja za Sports Illustrated Kolekciju Kupaćih Kostima 2018

Američki model i Instagram zvijezda Alexis Ren proglašena je za djevojku godine u Sport Illustrated za kupaće kostime izdanju za 2018. Slike posebnog izdanja mogu se vidjeti u skladu s tim.

Nije tajna da su utjecaji društvenih medija jednako popularni i snažni kao nikada prije. Od objavljivanja u mega-reklamnim kampanjama, za pokretanje vlastitih uspješnih tvrtki - njihov utjecaj se proteže izvan granica interneta. Kao model i pokretač osnivača marke Alexis Ren utjelovljuje ono što znači biti takav društveni medijski utjecaj kao nitko drugi.

Alexis Ren otkrio je skaut za modele u dobi od 13 godina u trgovini odjećom. "Za kratko vrijeme kasnije, potpisala sam za agenciju i od tada radim puno radno vrijeme", otkriva. Prvo, izgradila je znatnu fan bazu na Tumblr. Kad je kasnije prebačena na Instagram, njezini su se obožavatelji preselili s njom. Od fitness savjeta, do inspirativnih citata, do vrlo osobnih životnih priča, Ren je dijelila velik dio svog života sa svojim sljedbenicima. To ju je učinilo više od lica na zaslonu svojih sljedbenika.







































Alexis Ren predstavlja za Sports Illustrated Kolekciju Kupaćih Kostima 2018 Alexis Ren predstavlja za Sports Illustrated Kolekciju Kupaćih Kostima 2018 Reviewed by JJ on svibnja 02, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave