Zapanjujući Apartmani Koji Pokazuju Ljepotu Skandinavskog Dizajna Interijera - ŽIVOT JE LIJEP

Zapanjujući Apartmani Koji Pokazuju Ljepotu Skandinavskog Dizajna Interijera

Skandinavski utjecaj procvjetao je u svim elementima dizajna, od vizualne umjetnosti do tipografije do arhitekture, naravno, namještaja i kućnih ukrasa. Ovaj članak sadrži 10 apartmana koji pokazuju raspon i raznovrsnost skandinavskih interijera - neki nude klasičnu bijelu sa drvenim dodacima poznatu iz časopisa Ikea, dok drugi obrađuju širu definiciju nordijskog ukrasa sa živim živopisnim motivima. Jedna od najboljih stvari uz skandinavskom dizajnu je da gotovo svatko može integrirati neke od ovih klasičnih izgleda u svoje domove. Sigurni smo da ćete pronaći inspiraciju koja će odgovarati vašem vlastitom stilu.


Naš prvi interijer započinje konceptom za obnovu koju su kasnije dovršili arhitekti Anna & Eugeni Bach, koji je vizualizirao Render Taxi. U skandinavskom dizajnu igra važnost svjetlosti, ali dodaje barem jedan upečatljiv modernistički detalj: nevjerojatan strop koji isprepliće priču između jarkog svjetla i odgovarajuće sjene.




Izvorne pločice su oporavljene od orginalne restauracije i kasnije rekonfigurirane u nizu prepoznatljivih pruga do izvanrednog učinka.


Uređena drvenom i bijelom površinom kuhinja u suštini personificira najosnovnije skandinavske ideale.


Ovaj prostor je malo šareniji i integrira puno prirodnih tema. Svijetla boja uvijek je cijenjena tijekom dugih skandinavskih zima, tako da ima smisla uključiti što više života i živosti što je više moguće.


Skladištenje je uvijek potrebno - pametno pohranjivanje pomaže u održavanju neukrotivih stvari, a ugrađena rješenja izgledaju posebno prirodno ovdje.


Ovaj dom je velik primjer koji pokazuje da nordijski utjecaj ne zahtijeva da sve dođe iz Skandinavije. Ogledalo je od francuskog dizajner Jacques Adnet, a desni najgornji stolci su Fabio Bortolani.


Dekoracija ostaje jednostavna i povezana.


Osim prekrasnih klasičnih rješenja za pohranu, prekrasan je naglasak zid ukrašen prevelikim novinskim tiskom.


Kuhinja je učinkovita i domaćinska, a začinski staklari i dodatna posuđa prikazani su na otvorenim policama kako bi dodali dodatni karakter.


Crvena i crna čine nešto konačniju temu boje za kuhinju. Ispis na tepihu pojavljuje se u mnogim nordijskim izvedbama.







Zapanjujući Apartmani Koji Pokazuju Ljepotu Skandinavskog Dizajna Interijera Zapanjujući Apartmani Koji Pokazuju Ljepotu Skandinavskog Dizajna Interijera Reviewed by JJ on ožujka 05, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave