10 nevjerojatnih tepiha koji će napraviti razliku u uređenju vašeg doma - ŽIVOT JE LIJEP

10 nevjerojatnih tepiha koji će napraviti razliku u uređenju vašeg doma


Mitološki standard u ovom tepihu nas vraća u drevnu Grčku, s mješavinom oblika i uzoraka koji se ističu u privlačnim nijansama smeđe boje.


Izrađena od viskozne i vunene mješavine s 100% pamučnom podlogom, ova bogata kombinacija boja i uzoraka dodaje entuzijazam u svaku sobu.




Naglašavajući ikonastu boju u različitim nijansama plave, smeđe i zelene, ovaj tepih će odmah ažurirati bilo koji dekor kuće.


Inspiriran najvećom i najsušnijom pustinjom u Aziji, Gobi predstavlja ekstremne i suprotne uvjete ove pustinje kroz svoje tamno sive i pješčane tonove, primijenjene u nepravilnim, ali snažnim oblicima. Ovaj tepih dobro se uklapa u mirnom, ali snažnom dekoru dnevnog boravka ili blagovaonice.


Još jedna kombinacija boja, Holograph Jazz dodaje slikovito šik na bilo kojem podu.


S jakim grafičkim dizajnom i bez ograničenja stvaranja, Merfilus je komad ukrašavanja od plemenitih materijala, grafike i različitih i neobičnih  uzoraka . Ručni tepih preobrazuje udobnost i ljepotu vašeg interijera.


Geometrijski oblici i neutralne nijanse stvaraju moderan luksuzni prikaz. Izvrsna ideja za kućnu dekoraciju, ovaj suvremeni tepih inspiriran je klasičnim Bauhausovim oblicima i može biti odličan za blagovaonice.


Ovaj privlačan tepih ima zapanjujući veliki motiv lišća koji prelazi cijelu površinu u živopisnoj zelenoj boji kako bi stvorio svoj ekskluzivni dizajn. Sa neutralnom završnom obradom, izrađen je od 100% vune.


Audrey je suvremeni tepih koji ima očaravajući dizajn trokuta u boji. Svijetle jake boje pomiješaju se sa apstraktnim geometrijskim uzorkom kako bi stvorili nevjerojatno luksuzni tepih.


The Royalis tepih koristi neobične, ali spektakularne materijale i uzorke. Pogotovo za mala područja, ovaj zeleni i sivi tepih je komad koji treba pojačati vaš stil u domu.





10 nevjerojatnih tepiha koji će napraviti razliku u uređenju vašeg doma 10 nevjerojatnih tepiha koji će napraviti razliku u uređenju vašeg doma Reviewed by JJ on ožujka 09, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave