Kako urediti svoj dom - ŽIVOT JE LIJEP

Kako urediti svoj dom



Svaki dom trebao bi imati dovoljno svijetla i uredan prostor. Osim te dvije glavne stvari, u svakom domu trebaju postojati i pokoje sitnice koje će mu dati onu čar i učiniti ga jedinstvenim.


Svaka osoba trebala bi svoj dom urediti po svom ukusu, a ukoliko ste na samom početku i ne znate kako bi ga ukrasili, u nastavku vam donosimo par ideja, koje će vam sigurno upotpuniti i uljepšati dom.
Fenomenalna stvar u domu je ogledalo, koje osim što ukrašava prostor i povećava prostoriju vizualno, pomaže i ukućanima da se vide kada trebaju. Ukoliko živite sami, obavezno nabavite duplo ogledalo, koje ćete postaviti u kut sobe, tako da se možete vidjeti sprijeda i straga, kada nemate nikoga da vam kaže kako izgledate.
Najveću toplinu u domu i udobnost daje tepih, koji morate imati u domu. Bez tepiha dom je prazan i hladan, pa tako i gubi onu svoju toplinu i udobnost. Najbolje bi bilo da izaberete tepih koji se najbolje uklapa u ostatak interijera u domu, posebice uz sobu u koju ga mislite smjestiti.
Ukrasite svoj dom i nekim nasljeđenim predmetima, poput lampe, stolića, ili bilo čega što je nekada bilo od vaše bake ili mame, a što će dati vašem domu jedinstvenost i unikatnost. Osim takvih predmeta, ukrasite svoj dom i sa predmetima sa nekih putovanja na kojima ste bili, a koji će vam dom učiniti jedinstvenih, a vi ćete ih se uvijek moći prisjetiti.
Uvijek iz doma uklonite nepotrebene sitnice, poput uređaja ili posuđa koje uopće ne koristite, a samo vam zauzimaju mjesta. Radije mjesto oslobodite, i dajte prostoriji da diše. Na taj način će boravak u domu i vama biti ljepši.
Za pospremanje sitnica, kojima nikad ne možete pronaći neko mjesto, nabavite kutijice ili košarice, u koje ćete ih pospremiti, pa vam tako neće stvarati nered, a vi ćete uvijek znati di su.
Eleganciju u domu postignite ukrašavanjem doma svježim cvijećem, kao i ukrašavanjem doma svježim voćem. Koje god cvijeće odabrali, potrudite se da bude u skladu sa vašim domom, te ga smjestite u lijepu vazu i brinite o njima. Cvijeće i voće možete dekorirati zajedno, pa na taj način dobiti još veću eleganciju u domu.
Nakit i šminku pospremite u kutijice koje ćete pomno odabrati i koje će pasati uz vaš interijer, pa ih možete staviti kao ukras u bilo koju prostoriju u domu. Detalji rade najviše posla, pa se pobrinite da ih i vi imate u svom domu.
Krevet u spavaćoj sobi treba biti oaza mira i opuštanja, pa se pobrinite da da lijepo i sa stilom uredite, a na njega možete dodati i pokoji ukrasni jastuk, koji će samo upotpuniti njegovu eleganciju. Neka vam krevet bude uvijek posložen, da kada se vratite u spavaću sobu nakon napornog dana, on bude spreman samo za vas i vaš odmor.

Kako urediti svoj dom Kako urediti svoj dom Reviewed by JJ on veljače 01, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave