Apartman sa 3 spavaće sobe / Plan kuće - ŽIVOT JE LIJEP

Apartman sa 3 spavaće sobe / Plan kuće



Trosobni dom može biti savršena veličina za široku paletu aranžmana. Tri spavaće sobe mogu ponuditi odvojenu sobu za djecu, napraviti udoban prostor za cimera, ili omogućiti urede i sobe za male obitelji i parove. Vizualizacije ovdje pokazuju mnogo različitih načina da se tri spavaće sobe mogu dobro koristiti s elegantnim namještajem i jedinstvenim izgledom.


Ovaj šareni dom bio bi idealan izbor za ljubitelje glazbe s dvije spavaće sobe i prostranim dnevnim boravkom, zajedno s glazbenom pohranom i stereo sustavom koji se otvara na udobnoj verandi. Mala kuhinja i uredska površina dovršavaju udoban dom.




Ova trosobna kuća u potpunosti obuhvaća prirodnu estetiku. Ne samo da koristi neutralne smeđe i sive, već ima četiri zasebna vanjska područja.

U prostranom dizajnu koji će biti savršen za cimere, ova trosobna kuća uključuje privatne kupke za svaku sobu i zasebnu gostu u predvorju. Vanjski lounging područja završiti ovaj moderan, luksuzni izgled.

Još jedan trosobni izgled iz Astin Studios pretvara najveću spavaću sobu u krilo luksuza s bijelim mramornim podovima, kutkom za razgovor i garderobom.




Rad s malim prostorom za razliku od nekih drugih dizajna u ovom krugu, ovaj trosobni stan još uvijek ima sve izglede udobnog modernog doma. Kupatilo Jack i Jill čini savršenu mogućnost za ukućane s glavnom spavaćom sobom koja ima vlastitu kadu i garderobu. Kuhinja uključuje bar za doručak, kao i blagovaonicu.


Apartman sa 3 spavaće sobe / Plan kuće Apartman sa 3 spavaće sobe / Plan kuće Reviewed by JJ on veljače 25, 2018 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave