Moderno uređeni apartman s pogledom na grad - ŽIVOT JE LIJEP

Moderno uređeni apartman s pogledom na grad



Nedovršeni i bezlični prostor ovog stana s pogledom grad, pretvoren je u moderan prostor koji obilježava uređenje nadahnutim industrijskim stilom i zaista upečatljivim dizajnerskim rješenjima. Dizajn ovog interijera je preoblikovao raspored prostorija u stanu kako bi se veliki prozori u boravku iskoristili do maksimuma. Cilj je bio osloboditi prostor suvišnih pregrada i otvoriti pogled na grad tako da se u njemu može uživati već s ulaza u stan. Otvoreni raspored dnevne sobe i trpezarije s čak dvije staklene stijene koje pružaju pogled na okolicu čini prostor za boravak iznimno ugodnim i prepunim prirodnog svjetla. Oko prostora boravka s vanjske stane proteže se velika terasa.







U otvorenom prostoru pažnju privlači veliki ugradbeni ormar koji predstavlja pravu dizajnersku poslasticu. S geometrijskim vratima ormarića koji otkrivaju odnosno skrivaju sadržaj ormara ovaj je sistem za odlaganje odličan detalj u uređenju. U cijelom prostoru dominira bijela boja u kombinaciji s površinama od svijetlog drva što je pogotovo upečatljivo izvedeno u kuhinji koja ima radnu površinu, kuhinjsku pozadinu i police od drva, a donje elemente s brojnim ladicama izvedene u bijeloj boji.






U stanu su zadržani i pojedini elementi osnovne gradnje poput betonskih zidova koji predstavljaju izvrstan detalj industrijskog stila u uređenju. Spavaća soba ističe se uz odnosu na ostatak stana velikom crno-bijelom ukrasnom tapetom koja prekriva cijeli zid iznad zaglavlja kreveta, a kojom se stvara kontrast drvu u ostatku sobe.






Moderno uređeni apartman s pogledom na grad Moderno uređeni apartman s pogledom na grad Reviewed by JJ on prosinca 01, 2017 Rating: 5

Nema komentara

PageNavi Results No. (ex: 6)

Zadnje objave